Bob Rădulescu – lecție de administrație publică predată lui BOC

Trebuie să fie foarte usturător ca un primar de valențele lui Emil Boc să ia lecții de la un actor, dar asta s-a întâmplat în această săptămână și totul a putut fi văzut public.

Pentru cei care locuiesc pe Lună, Bogdan Bob Rădulescu este un actor clujean, fost simpatizant al Uniunii Salvați România, om care s-a implicat în mai multe acțiuni civice și care, printre altele, a prezentat cea mai nouă ediție a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii.

Ei bine, înafară de a face oamenii să râdă și să se simtă bine, Bob Rădulescu mai are câte o ieșire în spațiul public în care spune lucrurilor pe nume, vis-a-vis de diverse subiecte și teme cu care se confruntă în viața de zi cu zi, iar ultima sa ieșire a fost cu referire la birocrația de la nivelul Primăriei Cluj Napoca.

„Draga domnule primar Emil Boc, in numele bunului Dumnezeu si al clujenilor, va rog din suflet puneti in fiecare camera a primariei sau in fata ghiseelor, un nenorocit de xerox, un toc de hartie, 10 pixur si 100 de dosare plic!

Oricum noi le platim, din banii nostri, dar nu mai urlam de frustrare cand ne trimit functionarii peste drum sa facem copie xerox la cate o hartie, dupa care, la intoarcere, ne trimit la librarie dupa dosar plic!

Pentru numele lui Dumnezeu, e 2017! Si daca tot faceti investitia asta mica dar cu efect maxim, legati si calculatoarele institutiei intre ele, ca sa apara si la ghiseul 1 din camera 15 si la ghiseul 3 din camera 11 aceeasi informatie!!!
Ah…iertati-ma. Deci apare acceasi informatie? Atunci, hai sa rezolvam cat mai multe hartii la UN SINGUR GHISEU, nu o hartie la 4 ghișee!

Ah…inteleg…e aglomeratie. Pai la Primăria Iris, minunat reamanajata si cu 4!!!doamne foarte drăguțe la ghisee se poate ridica uleiul si faina si plati impozitul. Serios? Serios???”, a scris Bob Rădulescu pe facebook.