Avram Gal vine cu precizări în legătură cu Poliția Locală

Avram GalCa urmare a articolului http://www.ziar15minute.net/2015/12/12/politia-locala-seful-si-inscriptionarea/, fostul viceprimar al municipiului Câmpia Turzii, Avram Gal ne-a contactat pentru a face o serie de precizări.

Acesta ne-a spus că, defapt, Poliția Locală Câmpia Turzii are 5 angajați care, începând de marți, 15 decembrie, vor merge la servici îmbrăcați în uniformă.

”Am inscripționat autoturismul ca să se vadă că este de la Poliția Locală și să nu mai fie confundat cu alte autoturisme. Totodată, cred că i-a supărat pe unii inscripționarea, deoarece acum doar angajații Poliției Locale vor putea utiliza autoturismul”, a precizat Avram Gal.

Totuși, fostul viceprimar nu a putut să ne prezinte numele tuturor angajaților Poliției Locale, afirmând că ne va pune la dispoziție o listă a angajaților mâine.

Referitor la lipsa de personal și la continuarea colaborării cu Societatea de Pază și Protecție, fostul viceprimar ne-a spus că plafonul salarial nu permite angajarea de alți membri pentru Poliția Locală, dar că în aprilie se va face o licitație pentru serviciile de pază obiective și s-ar putea ca o firmă privată să preia paza obiectivelor din Câmpia Turzii.