Asociația T9 își arată ADEVĂRATELE obiective

UntitledPentru a pune capăt speculațiilor, membri asociației T9 au lansat un articol în care descriu ce este asociația și ce obiective are.

Coincidență sau nu, articolul celor de la T9 vine la aproape o săptămână decând Ovidiu Bucur, redactor șef la Ziarul 15 minute adresa întrebarea: Turda Nouă, cine sunt și ce vor?

Astfel, autorul articolului de pe turdanoua.ro spune următoarele:”Pentru a răspunde îngrijorărilor exprimate în spațiul public asupra faptului că membrii Grupului T9 sunt o coaliție generată de interese obscure ce levitează în afara oricărei structuri organizatorice clar definite, vă anunțăm definitivarea demersurilor pentru înființarea Asociației T9. Nu partid, nu parohie, nu sectă politică, ci o asociație care își propune:

– identificarea și promovarea valorilor comunității locale;

– organizarea de activitati si evenimente de interes local;

– încurajarea și sprijinirea activităților sportive, culturale și educative ce au ca beneficiar direct locuitorii municipiului Turda;

– promovarea unei atitudini de critică obiectivă și constructivă în relația cu administrația locală, indiferent de culoarea politică a acesteia;

– identificarea și implementarea ideilor de dezvoltare social economica a comunitatii municipiului Turda;

– promovarea și sprijinirea activităților de interes civic;

– atragerea și stimularea factorilor care pot contribui la dezvoltarea municipiului Turda;

– promovarea unei imagini pozitive a municipiului Turda în relațiile sale cu partenerii externi (orașe înfrățite etc.);

– colaborarea cu ONG-urile locale, presă și alte instituții în scopul atingerii obiectivelor propuse;

– susținerea membrilor promovați de asociație, pentru accederea în forurile decizionale locale.

Doamne-ajută să reușim!”

Ceea ce este ”absolut delicios” în expunerea celor de la T9 este ultima liniuță, mai exact cea cu susținerea membrilor promovați de asociație, pentru accederea în forurile decizionale locale.

Care sunt aceste foruri? Primăria și Consiliul Local, de unde vin și intențiile politice ale celor de la T9, care nu uită să afirme că nu sunt partid.

Nu … sunt doar o asociație cu pretenții de partid.