APEL UMANITAR – Părintele Marius Szimanschi vă cere ajutorul! Haideți să-l ajutăm, împreună!

Preotul paroh al parohiei ortodoxe de rit vechi Turda, Marius Szimanschi, a postat un apel umanitar pentru o femeie care locuiește într-o sărăcie cruntă, alături de cei 7 copii ai săi!

„Doamne ajuta! Fac acest apel catre Dumneavoastra. Avem o Mama cu sapte copii, care au nevoie de noi ca s-o ajutam. Cu cat putem. Sa ne gandim la copii ca nu au ce pune pe masa. Si au nevoie de alimente, haine, papuci, Detergenti, sapun. Am fost si am vazut unde stau si în ce conditi. Mi s-a rupt sufletul si mi-au venit lacrimile. Va rog din toata inima sa Incercam sa-i ajutam. Va multumesc din suflet Dumnezeu sa va plateasca Inzecit. Amin”, scrie părintele Marius Szimanschi.

Părintele și-a dat acceptul să folosim numărul sfinției sale de telefon pentru ca potențialii donatori să ia legătura cu sfinția sa, astfel că voi, oamenii cu suflet mare și cu posibilitate, vă îndemnăm să-l sunați pe părintele Marius Szimanschi din Turda, la numărul de telefon 0745894260

Orice donație, fie în bani, fie în alimente sau bunuri va fi mai mult decât binevenită, așa că haideți să ne unim, pentru a ajuta o familie săracă!