Alin Tișe: „Santajul si practicile mafiote din presa trebuie sa inceteze”

Alin_TișeDupă ce omul de afaceri, Daniel Metz, a lansat un apel la solidaritate împotriva practicilor de șantaj și presiune din presa locală clujeană, președintele CJ Cluj, Alin Tișe s-a raliat apelului lansat de omul de afaceri.

„Societatea civila trebuie sa reactioneze impotriva acestor dementi bipolari din presa care terfelesc oamenii de afaceri clujeni doar pentru ca ei vor bani si putere.
Politicienii din Cluj ar trebui sa reactioneze fara frica intrucat mai devreme sau mai tarziu vor fi si ei victime.
Institutiile statului sunt convins ca vor reactiona.
Apelul meu este ca toti cei amenintati, santajati, jigniti, umiliti, presati de acesti nemernici sa ia pozitie si sa spuna STOP !
Apelul meu este ca oamenii de afaceri ai clujului sa nu mai finanteze pe acesti santajisti ordinari care ii ataca pana platesc publicitate. Nu mai permiteti asta.
Veti vedea cum acesti mafioti santajisti vor ramane pe drumuri. Nimeni nu-i va angaja. Ei nu stiu sa faca nimic pentru ca toata viata lor au trait din amenintari si santaj.
Clujul fara santajisti in presa!”, a fost anunțul publicat de politicianul liberal pe contul personal de facebook.

Spațiul public clujean stă pe un butoi cu pulbere, în condițiile în care Daniel Metz a făcut apel la toți oamenii de afaceri să dea în vileag orice formă de șantaj sau presiune la care sunt supuși de către jurnaliștii clujeni.