Alertă la Luduș: 60 de scări de bloc au rămas FĂRĂ GAZE – vezi ce se întâmplă

14313921704691029082772Un cititor al ziarului „15 minute” care locuiește în Luduș ne-a informat cu privire la faptul că de mai bine de 10 ore, peste 60 de scări de bloc din oraș au rămas fără gaze, din cauza unor defecțiuni care au apărut brusc la elementele de îmbinare ale instalațiilor exterioare de gaze.

„La un moment dat, pe scara blocului a început să miroasă a mercaptan (n.red. soluția care se introduce în instalații pentru detectarea emisiilor de gaze). Ne-am panicat și am sunat la call-centerul celor de la EOn. Au trimis o echipă care a sigilat robinetul principal de la intrarea în bloc. De atunci nu mai avem gaze. Situația este într-un cartier întreg” spune cititorul nostru.

Ba mai mult, ludușenii se plâng și de faptul că sunt ținuți „în beznă” din punct de vedere al comunicării cu cei de la E.On.

„A sunat un vecin la computerul de pe factura si dupa mai multe intrebari puse i s-a inchis telefonul.” spune ludușeanul.

Mâine vom lua legătura cu reprezentanții E.On, dar și cu Primăria Luduș pentru a vedea care este soarta ludușenilor, însă până mâine, aceștia vor rămâne fără gaze, fără apă caldă, fără posibilitatea de a-și găti sau încălzi mâncarea.