Adevărul despre patinoarul de la Câmpia Turzii

Postacul care se ascunde în spatele „Știri de Câmpia Turzii” a reușit, din nou, să se umple de rușine, după ce a scris, cu litere de-o șchioapă că patinoarul de la Câmpia Turzii ar fi închis.

„Patinoarul ilegalităților, ÎNCHIS! Eșec total!
După ce au amăgit copiii, au plătit peste un miliard de lei, au facut ilegalitați in achiziționarea patinoarului, au închis de sărbători patinoarul din lipsă de persoanal, astăzi din nou patinoarul este înschis din cauza unor probleme, administrative si tehnice. Copiii sunt dezamăgiți că în vacanța nu se pot bucura de acest patinoar. Un patinoar scump, achiziționat ilegal si închis! Eșec total.”, scrie „Știri de Câmpia Turzii”.

Ei bine, am discutat cu viceprimarul, Robert Szabo, cel care se ocupă de buna funcționare a patinoarului, iar acesta ne-a prezentat adevărul gol-goluț.

„Patinoarul nu este închis. S-a produs o crăpătură pe suprafața gheții, din pricina variațiilor mari de temperatură și exista pericolul ca acea crăpătură să producă accidente, întrucât în timpul serii sunt sute de oameni care patinează. Am restricționat accesul pe patinoar între orele 12:00 și 16:00 pentru refacerea suprafeței de gheață și evitarea pericolului. Frigotehnistul de la București cu care ne consultăm pe probleme de mentenanță chiar ne-a recomandat ca în zilele călduroase, când soarele bate puternic pe patinoar să restricționăm accesul, astfel încât instalația să funcționeze corect, iar suprafața de gheață să rămână fină și netedă. Totuși, să nu exagerăm”, spune Robert Szabo.