ABSOLUT REVOLTĂTOR! Unul dintre criminalii de la Hădăreni va fi despăgubit!

Decizie absolut revoltătoare a Curţii Europene pentru Drepturile Omului!

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg a decis, marţi, că statul român trebuie să plătească despăgubiri totale de 42.000 de euro unei concubine şi fetelor unui rom, care a decedat în conflictul din 1993 din localitatea Hădăreni, judeţul Mureş.

În tot acest timp, fiica şi soţia lui Cheţan Crăciun, tânărul de 25 de ani ucis cu bestialitate de ţiganii despăgubiţi, se zbat şi s-au zbătut, timp de aproape douăzeci de ani, în sărăcie, în lipsuri şi în foame, dar ŢIGANILOR CRIMINALI TREBUIE SĂ LE FIE BINE!

Desigur, ţiganii au dreptul la toate, mai puţin la obligaţii!

În seara de 20 septembrie 1993, după mulţi ani de jafuri, violuri, bătăi, tâlhării şi scandaluri produse de ţigani, a izbucnit un conflictul între români şi ţigani în localitatea Hădăreni.

Conflictul mocnea de mai multă vreme, din cauza unor familii de ţigani relocate din Iara, familii care erau foarte certate cu legea şi cu bunul simţ.

În seara cu pricina, doi ţigani, pe numele lor Lăcătuş Râpa Lupian şi Lăcătuş Aurel Pardailian, împreună cu un al treilea ţigan l-au atacat pe Gligor Cheţan, un bătrân de doar 50 de ani.

La vederea tatălui său, care este atacat de ţigani, Crăciun Cheţan, de doar 25 de ani, a sărit să aplaneze conflictul şi a fost lovit cu un cuţin, de Lăcătuş Râpa Lupian, în zona inimii. Cei trei ţigani au luat-o la fugă, iar Crăciun a încercat să-i prindă, dar după doar 30 de metri s-a prăbuşit la pământ, intrând în stop cardio-respirator.

A fost dus de urgenţă la spitalul din Luduş, dar acolo s-a constatat decesul acestuia.

La auzul că tânărul Crăciun a fost ucis, toţi românii din Hădăreni s-au strâns şi au demarat un linşaj împotriva tuturor ţiganilor.

Când tot praful şi fumul s-au dat la o parte, cinci oameni fuseseră ucişi: un român, tatăl unei fetiţe de doar un an, şi patru ţigani, care în trecut, fuseseră în puşcării pentru diverse infracţiuni.

2 Responses to "ABSOLUT REVOLTĂTOR! Unul dintre criminalii de la Hădăreni va fi despăgubit!"

  1. noruego   November 17, 2012 at 3:36 pm

    PREA ABRUPT FINALUL!!! In rest,tare articolul !

  2. Ziar15minute   November 17, 2012 at 3:44 pm

    Articolele jurnalistice trebuie să se încheie brusc, că nu sunt compuneri, cu Inceput, Coprins si Incheiere….

Leave a Reply