17 oameni s-au adunat la Turda ca să-l dea jos pe Tudose

Unul dintre cele mai ample proteste de stradă organizat vreodată în municipiul Turda a avut loc ieri, în fața statuii eroului național, Avram Iancu… nu, glumeam, defapt 17 oameni de la USR și PNL s-au adunat să strige cât îi țin bojocii diverse sloganuri antiguvernamentale … și aici glumeam, defapt au afișat pancarte pe care scriau diverse mesaje … că pentru sloganuri ai nevoie de masă de oameni.

Protestul a fost organizat de USR Turda, iar printre „personalitățile” care au protestat s-au numărat Emil Turdean, Pierre Dassilu sau Sergiu Marcu de la PNL.

„Protestăm împotriva proiectului de modificare a Legilor Justiției, este un drept garantat de Constituția României. Suntem puțini în Turda, în Cluj sunt mai mulți. Probabil, acestea vor fi ultimele proteste la care putem participa liber” anunța Daniel Doboș pe rețelele de socializare.

Practic, „protestul” de ieri a fost cea mai anemică și mai neînsemnată mișcare cu caracter civic din ultimii ani, semn că dreapta politică turdeană nu numai că scârțâie, dar duce lipsă de oameni credibili, muncitori, capabili să adune masele.

De altfel, însăși prezentul articol, scris în 5 minute, lângă o cafea fierbinte, va avea un impact mai mare, vizual și psihologic, decât „protestul” de ieri.

sursa foto: TurdaNews.net